På svenska  |  Suomeksi

Etusivu  |  Psykosynteesi  |  Shamanismi  |  Hoidot  |  Yhteys

Tervetuloa Saanaloon

Lillun sivulle
diplomoitu valmentaja, Starshamaani

 

    Löytääksesi elämään enemmän tasapainoa, harmoniaa ja iloa Sinun on:

SaanaSaana

Sanat muodostuvat siitä, mitä henki antaa
on sanoja jotka eheyttävät, on sanoja jotka ovat henkilökohtaisia
Sana on Elämä ja Elämä on Sana

Sain parantavan ja eheyttävän sanan Saana
joka on ääretön voima ja siellä asuu Valo
Valo joka parantaa ja lievittää kaiken tuskan sytyttää Elämän kipinän

 

Felis lynx lynxFelix lynx lynx

Ilves on kadonneen magian ja salatieteen vartija. Se, joka tietää kaikki salaisuudet. Se, jolla on Ilveksen voima, voi "nähdä" sen, mitä muut pitävät sisällään. Salaisuudet, pelot ja sen, minkä he myös itseltään piilottavat.

Se, jolla on Ilveksen voima, antaa muille luottamuksen tunteen ja halun mielellään jakaa ajatuksensa ja visionsa.

Se, jolla on Ilveksen magia, osaa myös säilyttää hänelle uskotut salaisuudet ja valitsee sanansa huolellisesti ja käyttää niitä varoen.

 

ELÄMÄNKIPINÄ

Voima löytyy sisältäsi. Valo loistaa sisälläsi. Liekki on kosketuksissa korkeamman Minän kanssa joka vuorostaan on kosketuksissa Kaikkeuden kanssa. Kaikki on meille mahdollista. Kyseessä on ääretön määrä mahdollisuuksia. Sinulla on mahdollisuus ja oma Tahto jota voit käyttää tunteaksesi tasapainoa, iloa ja rakkautta. Tahto, jonka itse joudut herättämään päästäksesi kosketuksiin voimasi kanssa. Meillä kaikilla on mahdollisuus tulla siksi, miksi meidät on tarkoitettu. Monet meistä kokevat esteitä, mutta voima vie meitä eteenpäin polulla. Kyse on sisäisen äänen, sen vaiston kuuntelemisesta joka on paras neuvonantajamme.

Se kertoo mikä on sinulle tärkeää ja miten voit parantaa itsesi ja kokea armon elämässäsi. Elämän kipinä syntyy Tyhjyydessä, missä ei mitään on. Siellä se saa elämän, sinun elämäsi joka aloittaa kiertokulkunsa. Siellä synnyt ja kasvat. Tämän kasvun aikana tapahtuu usein vääryyksiä, joilta lapsena et voi suojautua. Saat reppuusi kannettavaksi taakkoja jotka oikeastaan eivät ole omiasi. Ne on juontuvat tyydyttämättömistä perustarpeista. Kannat siis repussasi asioita, jotka joku toinen on sinne pakannut. Kyseessä voi olla sukupolvien traumoja, joita kukaan ei ole lunastanut ja jotka sinä saat perintönä. Voi myös olla että olet elänyt toisessa maailmassa, toisessa elämässä ja saanut kokemuksia joita et voi edes kuvitella olevan olemassa. Kaikki nämä taakat voit jättää taaksesi kun ryhdyt elämään tietoisesti. Elämänkipinä löytyy sinusta, kehostasi ja voit tiedostaa kipinän jos ryhdyt kuuntelemaan sisäistä ääntäsi. Se ei ole helppoa, se vaatii runsaasti työtä mutta on sen arvoista. Kun vihdoin ryhdyt kuuntelemaan, äänesi ei vaikene.

Voit aika ajoin yrittää vaimentaa ääntä elämällä elämää, joka koostuu keinotekoisista huveista, mutta kipinä ei sammu kuitenkaan. Sen sijaa elämä joka muodostuu "pikaisista huveista" tuntuu hyvin tyhjältä. Se antaa yhä vähemmän tyydytystä ja tunnet että elämässäsi tulisi olla muuta, ennen kuin se loppuu. Monet meistä heräävät myöhään, ja osa ehkä liian myöhään. Ihmisen odottaessa kuolemaa, hän katselee taakseen ja kysyy ehkä itseltään: Teinkö elämässäni sitä mitä halusin? Elinkö omaa elämääni? Vai onko niin, että elämme jonkun toisen elämää, perintönä saatua, ja yritämme elää normien mukaan siinä yhdyskunnassa missä olemme kasvaneet?

Sinulla on kaikki mahdollisuudet seurata valoa! Tee se!